Usein kysytyt kysymykset

Mitä hyötyä valmennuksesta saa?

Opit nopeasti ja tehokkaasti juuri tärkeimmät asiat opintojasi varten ammattilaisen opettamana. Voit sopia valmennuksen itsellesi sopiviin aikoihin oman aikataulusi mukaan. Et joudu sitoutumaan kalliiseen pitkäkestoiseen kurssiin, vaan varaat juuri sen verran valmennustunteja kuin tarvitset.

Opetus on henkilökohtaisesti kohdistettua, jolloin voidaan keskittyä juuri sinun tarpeisiisi. Valmennus koskee juuri sitä matematiikan osa-aluetta, jossa tarvitset valmennusta, ja tunnit suunnitellaan henkilökohtaiset toiveet huomioiden. Lisäksi saat opastusta myös hyvän koevastauksen kirjoittamisessa, jolloin sinulla on mahdollisuus saada pisteitä myös, vaikka et osaisikaan laskea koko tehtävää.

Erikoisosaamisemme on korkeakouluopinnoissa: meiltä saat opiskelijaystävällisin hinnoin syventävää opetusta ammattilaisen opettamana.

Missä matematiikan osa-alueissa on tarjolla valmennusta?

Saatavilla on tukea lähes missä tahansa matematiikan osa-alueessa, ja lisäksi fysiikassa, tilastotieteessä sekä erilaisten ohjelmistojen (R, MatLab, Excel, LaTeX) käytössä. Tavoitteenamme on vastata erityisesti korkeakouluopiskelijoiden tarpeisiin.
Lisätietoja saat kysymällä.

Katso suosituimpien aihealueiden lista alta.

Suosituimmat aihealueet Matikkakeisarin valmennuksissa:
Huom. palvelumme eivät rajoitu listalla oleviin, kysy myös muista aihealueista!

Lukio (& yläaste)

 • Kaikki matematiikan ja fysiikan kurssit

Yliopisto (& muut korkeakoulut)

 • Analyysi
 • Approksimaatioteoria
 • Differentiaali- ja integraalilaskenta
 • Kompleksianalyysi
 • Koodausteorian perusteet
 • Lineaarialgebra
 • Logiikka ja joukko-oppi
 • Matriisilaskenta
 • Simulaatio
 • Stokastiset prosessit
 • Tilastollinen päättely
 • Todennäköisyyslaskenta
 • Usean muuttujan funktiot

Missä valmennus järjestetään?

Lähiopetus järjestetään Turun toimitiloissamme Logomossa (Logomo Byrå, Junakatu 9, Turku).

Etäopetus tapahtuu kätevästi Google Meet -tapaamisena, johon pääset liittymään Matikkakeisarin lähettämästä linkistä, eli et joudu asentamaan ohjelmaa koneellesi. Myös ryhmäopetusta voidaan järjestää etäopetuksena.

Millaisella aikataululla valmennukseen pääsee?

Valmennuksia voidaan järjestää lyhyelläkin varoitusajalla, jopa lähes välittömästi. Yleensä muutaman päivän sisällä löytyy kummallekin sopiva ajankohta. Otamme asiakkaisiin yhteyttä mahdollisimman pian ilmoittautumisen saatuamme. Kiireellisissä tapauksissa kannattaa laittaa viestiä suoraan Miitrelle, puh. 045 2788 491. Etäopetusta on saatavilla myös myöhään illalla.

Mitä valmennus maksaa? Voiko alkuun varata vain yhden yksityistunnin?

Hinnaston löydät täältä.

Minimiveloitus on palvelusta riippuen 30 tai 60 minuuttia. Varaus on sitova, kun valmennusaika on sovittu Matikkakeisarin kanssa, ja perumaton varaus laskutetaan täysimääräisenä. Perumiset viimeistään 3 tuntia ennen puhelimitse numeroon 0452788491. Tapauskohtaisesti esteen sattuessa valmennusaikaa voidaan myös siirtää myöhemmäksi.

Miten valmennus maksetaan?

Lähiopetus maksetaan paikan päällä kunkin valmennuskerran päätteeksi joko kortilla tai käteisellä. Etäopetus laskutetaan sähköpostitse jälkikäteen sovituin välein, kuitenkin vähintään kerran kuukaudessa. Lähiopetus on mahdollista maksaa laskulla, jos opetus jatkuu säännöllisenä useamman kuukauden ajan.

Mitä asiakkaat sanovat valmennuksesta?

Rating: 5 out of 5.

Matikkakeisari tarjosi konkreettista apua laskemiseen. Motivaatio ja usko omaan osaamiseen kasvoivat hurjasti. Miitre oli rento ja mukava opettaja, jonka seurassa omaa tekemistä ei tarvinnut jännittää.

Siiri Saikkonen
Katso arvio Googlessa

Ihan huippu tyyppi! Ammattimainen. Selitti asiat selkokielellä. Helposti tavoitettavasti.

Jenny Nurmi
Katso arvio Googlessa

Nykyaikaista opetusta paikasta ja ajasta riippumatta. Apua saa vaikeimpiinkin matikkapulmiin 😊

Elina, insinööriopiskelija

Matikkakeisarin avulla löysin kadonneen motivaationi matematiikan opiskeluun.

Artturi, lukiolainen, Turku

Varaa aika tästä: matikkakeisari.fi/tutustu-ja-varaa/