Usein kysytyt kysymykset

Sisältö:

Mitä hyötyä valmennuksesta saa?

Opit nopeasti ja tehokkaasti juuri tärkeimmät asiat opintojasi varten ammattilaisen opettamana. Voit sopia valmennuksen itsellesi sopiviin aikoihin oman aikataulusi mukaan. Et joudu sitoutumaan kalliiseen pitkäkestoiseen kurssiin, vaan varaat juuri sen verran valmennustunteja kuin tarvitset.
Opetus on henkilökohtaisesti kohdistettua, jolloin voidaan keskittyä juuri sinun tarpeisiisi. Valmennus koskee juuri sitä matematiikan osa-aluetta, jossa tarvitset valmennusta, ja tunnit suunnitellaan henkilökohtaiset toiveet huomioiden. Lisäksi saat opastusta myös hyvän koevastauksen kirjoittamisessa, jolloin sinulla on mahdollisuus saada pisteitä myös, vaikka et osaisikaan laskea koko tehtävää.
Erikoisosaamisemme on korkeakouluopinnoissa: meiltä saat opiskelijaystävällisin hinnoin syventävää opetusta ammattilaisen opettamana.

Missä matematiikan osa-alueissa on tarjolla valmennusta?

Saatavilla on tukea lähes missä tahansa matematiikan osa-alueessa, ja lisäksi fysiikassa, tilastotieteessä sekä erilaisten ohjelmistojen (R, MatLab, Excel, LaTeX) käytössä. Tavoitteenamme on vastata erityisesti korkeakouluopiskelijoiden tarpeisiin.
Lisätietoja saat kysymällä.

Katso suosituimpien aihealueiden lista alta.

Suosituimmat aihealueet Matikkakeisarin valmennuksissa:
Huom. palvelumme eivät rajoitu listalla oleviin, kysy myös muista aihealueista!

Lukio (& yläaste)

 • Kaikki matematiikan ja fysiikan kurssit

Yliopisto (& muut korkeakoulut)

 • Analyysi
 • Approksimaatioteoria
 • Differentiaali- ja integraalilaskenta
 • Kompleksianalyysi
 • Koodausteorian perusteet
 • Lineaarialgebra
 • Logiikka ja joukko-oppi
 • Matriisilaskenta
 • Simulaatio
 • Stokastiset prosessit
 • Tilastollinen päättely
 • Todennäköisyyslaskenta
 • Usean muuttujan funktiot
Missä valmennus järjestetään?

Lähiopetus järjestetään lähtökohtaisesti Turun toimitiloissamme Logomossa (Logomo Byrå, Köydenpunojankatu 14, Turku). Lähiopetusta voidaan tarvittaessa järjestää myös muussa kohteessa Turun alueella.
Etäopetus tapahtuu kätevästi Google Meet -tapaamisena, johon pääset liittymään Matikkakeisarin lähettämästä linkistä, eli et joudu asentamaan ohjelmaa koneellesi. Ryhmäopetus on tällä hetkellä mahdollista Logomon kokoustiloissamme tai vaihtoehtoisesti kotikäynteinä tai etäopetuksena.

Tenttini on viikon päästä. Millaisella aikataululla valmennukseen pääsee?

Valmennuksia voidaan järjestää lyhyelläkin varoitusajalla, jopa lähes välittömästi. Yleensä muutaman päivän sisällä löytyy kummallekin sopiva ajankohta. Otamme asiakkaisiin yhteyttä mahdollisimman pian ilmoittautumisen saatuamme. Kiireellisissä tapauksissa kannattaa laittaa viestiä suoraan Miitrelle, puh. 045 2788 491. Etäopetusta on saatavilla myös myöhään illalla.

Mitä valmennus maksaa? Voiko alkuun varata vain yhden yksityistunnin?

Hinnaston löydät täältä.
Minimiveloitus on palvelusta riippuen 30 tai 60 minuuttia. Varaus on sitova, kun valmennusaika on sovittu Matikkakeisarin kanssa, ja perumaton varaus laskutetaan täysimääräisenä. Perumiset viimeistään 3 tuntia ennen puhelimitse numeroon 045 2788 491. Tapauskohtaisesti esteen sattuessa valmennusaikaa voidaan myös siirtää myöhemmäksi.

Miten valmennus maksetaan?

Matikkakeisarin tunnit maksetaan yksittäisten valmennuskertojen päätteeksi, tai sopimuksesta useamman valmennuksen yhteismaksuna jälkikäteen. Näin voit osallistua haluamaasi määrään tunteja ja maksat vasta opetuksen saatuasi. Maksaa voi pankki- tai luottokortilla, käteisellä, MobilePayllä tai tavallisella tilisiirrolla.

Mikäli asiakas ei maksa sovitusti, lähetämme laskun Ukko.fi-palvelun kautta 14 vrk maksuajalla, ja laskutuspalvelu hoitaa tarvittaessa perinnän.

Varaa aika tästä: matikkakeisari.fi/tutustu-ja-varaa/