Matikkakeisari auttaa korkeakouluopiskelijoita

Moni matematiikan kursseja käyvä opiskelija tietää tunteen, kun tentti tai tehtävien deadline lähestyy, ja laskut eivät vain avaudu. Toisinaan taas on vain yksinkertaisesti kiire, eikä kaikkiin kursseihin ehdi satsata täysillä. Nyt apua on saatavilla!

Matikkakeisari tarjoaa moniuolisia palveluita matematiikan kanssa tuskaileville opiskelijoille niin yliopistossa kuin ammattikorkeakoulussakin. Matikkakeisarilta voi esimerkiksi tilata laadukkaat malliratkaisut viikon demotehtäviin tai ottaa yksityistunnin teorian ja tehtävien läpikäyntiä varten. Lisäksi asiakkaat saavat kaupan päälle neuvontaa joustavasti puhelimen välityksellä aina tarvittaessa. Apua voi saada myös matemaattisten ohjelmistojen käytössä.

Korkeakouluopiskelijat ovat Matikkakeisarin asiakaskunnassa enemmistönä, eikä ihme, sillä opiskelijabudjettiin sopiva yliopistotason yksityisopetus on suhteellisen harvinaista herkkua. Useimpien yritysten tarjoama yksityisopetus painottuu yksinomaan lukiotasolle ja pääsykoevalmennukseen ja on lisäksi varsin kallista. Toisaalta yliopistomatematiikkaa hallitsevat työskentelevät pääsääntöisesti muissa tehtävissä.

Matikkakeisari huomioi asiakkaidensa tarpeet henkilökohtaisella tasolla ja helpottaa opiskelijoiden arkea.

Hintaesimerkkejä:

  • Malliratkaisut tehtäviin: 19 € / tunti
  • Yksityistunnit lähiopetuksena tai etäyhteydellä: 39 € / tunti

Ilmoittaudu tästä tai kysy lisää!

Vastaa