Palvelut ja hinnat

Matikkakeisari tarjoaa matematiikan valmennuspalvelut sekä lähiopetuksena Turussa että etäopetuksena ympäri Suomen. Alla voit tutustua palveluihimme.


Tässä linkki varausjärjestelmäämme:

Yksityisopetus (1 hlö) – 39 € / tunti (lähi- tai etä-)

Yksityistunneilla saat täysin henkilökohtaista opetusta juuri sinua askarruttavissa asioissa. Yksityisopetus järjestetään Turussa tai etäyhteydellä Google Meet – tapaamisena. Tyypillisesti asikas toimittaa ennen tuntia Matikkakeisarille valitsemaansa materiaalia, kuten tehtäviä, joiden pohjalta tunnit suunnitellaan. Lähiopetuksen minimiveloitus 60 min, etäyhteydellä 30 min.

Pienryhmäopetus – 29 € / tunti / hlö

Voit sopia yhteisen tunnin vaikka kaverisi kanssa ja säästää siten tuntihinnassa. Suositeltavaa on, että opiskelijat ovat samalla tasolla ja tarvitsevat valmennusta samasta aiheesta.

Lähtötasotesti 15 € / kpl

Matikkakeisari voi laatia ja lähettää sinulle ennen ensimmäistä opetuskertaa henkilökohtaisen kokeen, johon vastaamalla saamme käsityksen osaamisestasi. Koe on suositeltava, sillä sen avulla saamme tietää tarkkaan, mihin aiheisiin opetuksessa on tarpeen keskittyä. Koe käydään yhdessä läpi ensimmäisellä tunnilla.

Ratkaisut kotitehtäviin – alk. 19 € / tunti

Matikkakeisari toimittaa koneella kirjoitetut malliratkaisut annettuihin tehtäviin. Mukana on runsaasti selittäviä kommentteja, jotta mikään ei jää epäselväksi. Asiakas saa ennakkoon arvion kuluvasta ajasta. Minimiveloitus toimeksiantoa kohti 60 min.

Lukio-opiskelijat: 19 € / tunti
Korkeakoulu- ja muut opiskelijat: 29 € / tunti

Yo-kertauspäivä abeille – 179 €

Pakettiin sisältyy:

6 tuntia opetusta
Ajankäytön suunnittelu asiakkaan kanssa
Lähtötasotesti
Kahvi/lounastauko mahdollisuuksien mukaan

Kertauspäivä voidaan järjestää lauantaina tai sunnuntaina tai vaihtoehtoisesti jaettuna kahdelle arki-illalle 3 + 3 h. Saatavilla myös etänä.

Hinnat voimassa 1.1.2021 alkaen uusille asiakkaille. Kaikkiin hintoihin sisältyy alv. 24 %.

Matematiikan valmennuspalvelut

Yksityisopetus

Ilmoittaudu tästä

Etäopetus

Ilmoittaudu tästä

Hinnasto:

Kohti tulevaisuuden onnistumisia Matikkakeisarin avulla!